Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Kunshan Dehao Electronic Technology Co., Ltd 86-512-57562496 sales4@ksdehao.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Wat is het verschil tussen acetal plastiek en delrin?

Wat is het verschil tussen acetal plastiek en delrin?

June 18, 2021

Delrin is een type van acetal homopolymeer en daarom over het algemeen verwisselbaar met anderen van dezelfde klasse. Dit betekent dat Delrin nog dezelfde kernvoordelen van algemene acetal plastieken, zoals aanbiedt:

Uitstekende dimensionale stabiliteit
Wrijving, moeheid, en schuringsweerstand
Lage vochtigheidsabsorbering, die tot sterke prestaties in natte voorwaarden leiden
Wenselijke elektrische eigenschappen
Bewerkbaarheid aan strakke tolerantie
FDA & USDA-naleving

 

Het belangrijkste onderscheid tussen Delrin en andere acetal plastieken stamt uit zijn samenstelling aangezien homopolymeer-het een eenvormige kristallijne structuur eerder dan één opnemend veelvoudige subeenheden heeft. Dit leidt tot betere eigenschappen in uitgezocht gebied-zulke als hogere stijfheid, flex moeheidsweerstand, en kruipen weerstand-wanneer vergeleken bij copolymeren. Globaal, biedt Delrin lichte maar meetbare voordelen in termen van mechanische sterkte aan.

 

Één negatief kenmerk specifiek voor Delrin over andere acetal plastieken is zijn verhoogde die as een poreusheid-inconsistentie in het centrum van het plastiek door gasvlucht wordt veroorzaakt in het koelen verwerkt. Terwijl niet een zorg wanneer het centrum van een staaf moet worden uitgeboord, dit bezit in bepaald voedsel problematisch kan zijn en de medische verwante toepassingen als asporeusheid het risico van de bacteriële groei verhoogt.

Hier is belangrijkste meeneem: Terwijl Delrin sommige onderscheidende eigenschappen heeft, acetal delen de plastieken genoeg in gemeenschappelijk dat zij vaak verwisselbaar gebaseerd op begroting en andere project-specifieke kenmerken zijn.

 

WAT ACETAL WORDT HET PLASTIEK GEBRUIKT VOOR?

Ten gevolge van zijn sterkte, starheid, en stabiliteit, acetal is het plastiek wijd wenselijk over de industrieën voor een waaier van potentieel gebruik. In sommige gevallen, zijn deze fysische eigenschappen sterk genoeg dat acetal de plastieken metaalcomponenten kunnen vervangen. Om deze redenen, acetal zijn de plastieken gemeenschappelijk in de volgende industrieën:

Automobiel
Bouw
Consumptiegoederen
Elektro
Voedselverwerking en Verpakkingsindustrieën

Specifieker, worden deze materialen vaak gebruikt om te vervaardigen:

Ringen en Lagers
Rollen
Toestellen
Elektrodelen en Stootkussens
Ritssluitingen
Pakkingen
Pijpen