Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Kunshan Dehao Electronic Technology Co., Ltd 86-512-57562496 sales4@ksdehao.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Kunshan Dehao Electronic Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel

 • China Kunshan Dehao Electronic Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
 • China Kunshan Dehao Electronic Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
 • China Kunshan Dehao Electronic Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
Kunshan Dehao Electronic Technology Co., Ltd
 • Type Business

  Fabrikant,Exporteur

 • Grote Markt

  Wereldwijd

 • Aantal werknemers

  100~110

 • Jaarlijkse omzet

  5 Million-6 Million

 • Opgericht Jaar

  2006

 • Export pct

  80% - 90%

 • Klanten bediend

  165

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-512-57562496

Inleiding

Elektronisch die de Technologieco. van Kunshandehao, Ltd (hierna als Dehao wordt bedoeld), in 2006 als verwerkende onderneming wordt gevestigd die zich in high-end techniek plastic delen specialiseren. Zijn producten worden wijd gebruikt op het gebied van mededeling, automobiel, medisch, optica, microgolf, halfgeleider en ruimte. De verwerkte materialen omvatten PTFE, PCTFE, POM, GLUREN, PA66, PEI (Ultem1000), VRIEND (Torlon4203), PPO, PS (Rexolite1422), TPX, en andere high-end techniekkunststoffen.
Dehao had ISO9001-certificatie in 2008, overgegaan en een gekwalificeerde leverancier en aangewezen leverancier voor vele wereldberoemde ondernemingen, en gevestigd stabiel strategisch behulpzaam vennootschap op lange termijn geworden. Met de ononderbroken veranderingen en de snelle ontwikkeling van de industrie en de markt, concentreert Dehao zich niet alleen bij het verstrekken van oplossingen voor high-end techniekdelen, maar ook breidt constant de gebruikswaaier van materialen en ononderbroken innovatie van verwerkingstechnologie uit, die de betere diensten voor klanten ernaar streven te verlenen. Het bedrijf niet alleen heeft team het integreren verkoop, de productie en de het techniekonderzoek en ontwikkeling de van uitstekende kwaliteit, maar ook uitgerust met high-end het testen materiaal en ervaren inspectieteam die product te verzekeren bereikt het kwalificatietarief aan klanten wordt geleverd 100%.
De uitstekende kwaliteit, de redelijke prijs, de punctuele levering en de bevredigende dienst zijn alle de dienstconcepten Dehao. Tot dusver, Dehao-zijn de producten verkocht aan meer dan 10 landen en gebieden, met inbegrip van de Verenigde Staten, Zwitserland, Duitsland, Polen, Hongarije, Korea, Japan en Taiwan. Dehao zal blijvende inspanningen leveren om betere producten en de diensten te verlenen om aan de behoeften van nieuwe en oude klanten te voldoen.

China Kunshan Dehao Electronic Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Opgezet in 2006, wordt Elektronisch de Technologieco. van Kunshan Dehao, het opgericht aan de behoeften van de markt in Oost-China aan te passen.


In Juni 2007, om het marktconcurrentievermogen verder om te verbeteren, bouwde het bedrijf PTFE-de winkels van de barproductie in 2007, en tot dusver, het bedrijfswerkingsgebied van de groep van barproductie aan isolatieproces, om professionele producten van hoogte te voorzien - kwaliteit en lage prijs!

In Juni 2007, vestig een vennootschap met Radiall.
In Augustus 2007, vestig een vennootschap met Amphenol.
In Juli 2008, verhoog materiaal en breid productieschaal uit.
In Oktober 2008, vestig een vennootschap met Huber+Suhner
In September 2010, het laboratorium van de Opstellingsbar om klanten van betere kwaliteitsproducten te voorzien
In Juli 2012, Verhogingshigh-end lost het materiaal opnieuw, complexe productverwerking op
In Mei 2015, werk automatiseringsmateriaal bij, druk loonkosten, verbeter productieefficiency, en stijging concurrentievermogen
In Oktober 2016, neem aan IME/China Expo, Internationale de Microgolftentoonstelling van Shanghai deel


China Kunshan Dehao Electronic Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Kunshan Dehao Electronic Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Kunshan Dehao Electronic Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Dienst

1) Fabrieks directe verkoop, OEM, ODM de dienst
2) Wij kunnen bijna allerlei techniekplastieken verwerken
3) Verleen de materiële selectiediensten, zoals slijtageweerstand, hardheid, temperatuurweerstand, elektrische eigenschappen, enz.
4) Het machinaal bewerken en injectie het vormen combineerden om de beste oplossing te verstrekken
5) Beste hoge prijs - kwaliteitsproduct
6) Snelle levertijd, werkdagenlevering.
7) De snelle reactie voor koppelt terug
8) Geschikte situatie dichtbij aan zeehaven
9) UL, RoHS, Bereikgoedkeuring
10) Met 22-jaar plastic productieervaring

Ons Team

Collectieve Cultuur
Visie:
Wij zijn geëngageerd aan het worden over de hele wereld een globaal eminente en erkende leider in de isolatie sleeving industrie, een aangewezen en gekwalificeerde leverancier van de fabrikanten van wereldklasse en bekende ondernemingen.

Opdracht:
Wij voorzien onze maatschappij van milieuvriendelijke, veilige en betrouwbare producten en leveren onze bijdragen tot een sociale harmonie.
1. Wij streven voor perfectie en voortreffelijkheid, creëren de hoogste waarde en de meeste rijkdom met de minste middelen en leveren onze elke inspanning voor een low-carbon economie.
2. Wij hechten groot belang aan de harmonie van mens en aard; doe ons uiterste voor bedrijfsveiligheid en gezondheid. Wij zullen het welzijn van onze werknemers constant verbeteren terwijl onze winst groeit en ons bedrijf ontwikkelt zich regelmatig. Wij zullen aandacht aan besteden en zullen de minder begunstigde groepen binnen onze macht helpen.
3. Wij werken altijd behulpzaam vol vertrouwen, eensgezind, oprecht, en. Wij gaan door dik en dun samen onze opdracht met constante inspanningen bereiken.

Waarden:
De waarden komen uit innovatie en verwezenlijking.
1. De waarden komen uit verwezenlijking, zou de verwezenlijking bij de ononderbroken innovatie moeten worden gebaseerd, en de ononderbroken innovatie is de vitaliteit en de bron van ondernemingswaarde.
2. Wij onderzoeken actief en vorderen onophoudelijk. Hard het werken om zowel ondernemingswaarde als zelfwaarde te realiseren is het doel de mensen dat van elke „Sunbow“ voor streven.
3. De goedkeuring van de onderneming van zijn werknemerswaarde hangt van de waarde af deze werknemer voor de onderneming creeert.
4.We streven de cultuur van „creëren en aandeelwaarde“ en „Meer loon voor meer werk na“.

China Kunshan Dehao Electronic Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Kunshan Dehao Electronic Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1